Selecteer een pagina

PestWatcher

PestWatcher is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op duurzaam plaagdiermanagement door de inzet van moderne internettechnologieën. Met intelligente sensoren en een interactief dashboard zijn plaagdieractiviteiten realtime te volgen. Plaagdierbestrijding is daardoor veel effectiever en efficiënter uit te voeren. In het digitale logboek liggen alle activiteiten vast, conform de nieuwe wetgeving. Met een (online) risicoanalyse en een gedegen Plan van Aanpak biedt PestWatcher een complete set diensten voor duurzaam plaagdiermanagement.

Elke Dag Bij

Boekhouden. Je had er al geen zin in, nu hoeft het ook niet meer. Sterker, van ons mag je niet eens boekhouden. Wij regelen alles: btw-aangifte, bankbetalingen, kredietrapportages, jaarrekening. Name it. Jij hoeft alleen maar te factureren en facturen en bonnetjes te scannen en te betalen. Allemaal snel en makkelijk met ElkeDagBij.

 

 

Tijdwinners

Bent u niet in de gelegenheid om al uw huishoudelijke taken af te handelen? Schoonmaken, de tuin, iemand wegbrengen/ophalen, boodschappen doen, …? Wij maken er werk van! Welkom bij Tijdwinners! Wij winnen tijd voor u door deze taken uit uw handen te nemen zodat u uw aandacht kan richten op andere nog belangrijkere zaken zoals het gezin, familie, vrienden of toch ook gewoon uw eigen werk.

 

Fidesque

Wordt u ook zo moe van het aanmaken van een nieuw account op elke website, met allemaal verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden die u óf moet onthouden óf ergens veilig moet opslaan? Registreer u dan nu gratis bij OpenID provider Fidesque en al dit soort problemen behoren definitief tot het verleden.

 

Sense For Innovation

The Internet of Things heeft een enorme potentie voor ondernemers om nieuwe technologie te ontwikkelen en bestaande technologie te verbeteren. Aan ideeën voor IoT is geen gebrek, maar ervaring om IoT-projecten succesvol te voltooien is schaars. Wij hebben die ervaring in huis, en de productiecapaciteit om een project van begin tot eind in te richten en succesvol te voltooien.

 

 

 

Voetbalzaken

VoetbalZaken.nl is een start-up online platform en magazine voor ondernemers die van voetbal houden. Hier kunnen zij eenvoudig en snel zakelijke diensten en producten afnemen van voetbalclubs en andere voetbalorganisaties. VoetbalZaken.nl gaat nauw samenwerken met de voetbalclubs uit de Eredivisie, KNVB en andere leveranciers in de voetbalwereld.